30 de juny de 2022. 19h

Amb Guillem Lacoma
i Joan Bosch

Què significa crear un jardí sostenible?

El proper dijous veurem com el concepte de ‘jardí’ o ‘ajardinament’ es pot entendre d’una altra manera quan parlem de sostenibilitat. Què aporten les plantes i els ecosistemes que el seu conjunt genera en un espai públic, en un entorn de treball, en un terrat…? Vine a descobrir-ho!

Vols venir a espaiguasch?

Ús de mascareta opcional.
Cal reservar plaça en aquest enllaç.

Conduït per Benet Iñigo, periodista i cap de societat a RAC1. @Benetinigo

Guillem Lacoma
Gerent de Circular Green (circulargreen.es)

Circular Green és una enginyeria que projecta el verd a la ciutat des de la vessant o des dels principis de l’economia circular per millorar el confort dels ciutadans i reduir la dependència d’extreure més matèries primes.

Guillem Lacoma explicarà el projecte d’una coberta verda provisional que es desmuntarà per tornar a pujar dos pisos més a munt a l’Hospital de Granollers.

Joan Bosch
Urbaser

Ens explicarà un projecte d’illa verda enmig d’un conjunt de naus grises, que converteix l’empresa Urbaser en una empresa de referència en Medi Ambient perquè integra la natura en un espai industrial.

Donar un acabat vegetal a la coberta és com retornar a la natura allò que se li ha pres creant un petit ecosistema.

Hi col·labora: