Experiències sostenibles és producte de la iniciativa d’espaiguasch, un espai de trobada on professionals i públic general poden compartir diferents iniciatives entorn a un únic tema vertebrador, la sostenibilitat.

Per això ens trobarem als jardins d’espaiguasch, conduits per Benet Iñigo, cap de societat de RAC1, i amb dos o tres professionals de diferents sectors, ens explicaran a través d’un exemple concret, alguna experiència entorn al tema d’aquella jornada. L’objectiu és arribar a tothom mitjançant un exemple pràctic que ens permeti reflexionar i fins i tot aplicar en els nostres àmbits professionals.

L’objectiu d’espaiguasch és convertir-se en una comunitat a Capellades, on diferents professionals i empreses es puguin enriquir i compartir projectes i inquietuds mediambientals, afavorit per un espai que va esdevenint cada vegada més sostenible.

Ens il·lusiona pensar que altres persones veuen el futur del treball com nosaltres. Les experiències sostenibles han de ser el punt de partida per poder-nos trobar i iniciar camí conjuntament.

17 de juny: residu zero

Presentarem dues experiències entorn el residu zero reaprofitant el paper i la pell amb:

Pablo Osorno (SEIC SL)
Jordi Vidal (Leather Cluster Barcelona)

+ informació

22 de juliol: natura i alimentació

Presentarem experiències entorn la sostenibilitat i els productes de la natura i l’alimentació (ponents per a concretar).

Hi col·labora: