3 eixos del nostre projecte

01

TREBALL

ESPAIGUASCH és un espai de treball que permet desenvolupar la teva empresa de la manera més innovadora, sostenible i eficaç possible. Posem totes les facilitats a nivell d’espais, infraestructura, condicionaments, tecnologia, comunicacions i transport al teu abast perquè el dia a dia et sigui més fàcil.

Un emplaçament on els espais diàfans i la llum natural flueixen, amb àmplies zones verdes i múltiples alternatives de serveis. ESPAIGUASCH ofereix una gran superfície oberta i flexible per a donar solucions de treball a tota classe d’empreses transformant els espais de forma personalitzada. Tot plegat a Capellades, una vila ben connectada amb l’àrea metropolitana de Barcelona i a només 30 minuts de Manresa, a 20 de Vilafranca i a 15 d’Igualada.

Creativitat, rendiment i desenvolupament esdevenen una realitat creixent. Una idea de emprenedoria iniciada fa més de 150 anys que es connecta admirablement amb el segle XXI.

02

COMUNITAT

La principal aportació del projecte ESPAIGUASCH és la capacitat per a generar una comunitat entre les diferents empreses que en formen part, amb l’ús d’eines i mecanismes que facilitin les sinèrgies, l’intercanvi, la col·laboració i el desenvolupament interdisciplinari per a una presència i projecció internacional i global. Creem per a tu un ecosistema estimulador de l’emprenedoria, la innovació i la vida en comunitat.

L’espai facilita aquesta interacció entre empreses i grups de recerca, a través de sales, laboratoris, espais comuns amb tecnologia que permeti la comunicació més enllà de les parets amb qualsevol partner d’arreu del món. Però no només l’espai i l’equipament tecnològic permeten la tasca, sinó que darrere hi ha un equip de persones que faciliten la trobada periòdica, per projectes comuns i per a desenvolupament d’innovació, que procura les sinèrgies empresarials de creixement i convida professionals d’arreu del món a la realització de workshops, trobades i conferències.

03

VIDA

ESPAIGUASCH es converteix en un espai de vida, un co-living, perquè ofereix vivències més enllà del treball, on vida i treball es confonen i es converteixen en una experiència personal i empresarial. S’ofereix una major qualitat de vida gràcies als serveis de proximitat en un poble de més de 5.000 habitants amb serveis de tota mena, amb un entorn natural amb possibilitats de lleure i esport, i el desenvolupament d’un projecte d’habitatges-loft que permeti una millora exponencial de la qualitat de vida dels seus membres.

T’oferim una sortida directa a la natura amb circuits de running, mountain bike, trekking… espais on relaxar-te i pensar, crear, imaginar… És el lloc somiat per a treballar… i viure.

INICIEM ALGUNA COSA NOVA!

SOM REVOLUCIÓ, CREACIÓ I SOSTENIBILITAT

SOSTENIBLES NATURALMENT