un entorn de treball sostenible naturalment

Tots els valors de l’espaiguasch, posen el focus en el benestar del treballador, sent estratègic per a les empreses que busquen retenir i captar professionals a qui ja no els motiva treballar en un entorn d’oficines tradicional i clàssic.

*

PATRIMONI INDUSTRIAL

espaiguasch, és un patrimoni industrial i arquitectònic revaloritzat en un gran espai de dinamització econòmica que acull avui diferents activitats empresarials en un ambient saludable, creatiu i col·laboratiu.

Un conjunt de construccions que busquen adaptar-se al benestar de les persones que hi treballen, un entorn laboral en transformació constant perquè tingui un impacte positiu en la salut de les persones i en la sostenibilitat del planeta.

Edificis empresarials enmig d’un pulmó verd de 225.000m2 que redueixen l’impacte en el medi ambient i donen un major confort per als que hi treballen, gràcies a la gran entrada de llum natural, l’accés a espais oberts i el contacte amb l’exterior.

 

 

 

 

**

ENTORN NATURAL

Els edificis de l’espaiguasch disposen d’una configuració arquitectònica que prioritza l’ús de la llum natural. Està ubicat al costat d’una de les zones verdes més grans del municipi, cosa que afavoreix combinar l’activitat laboral amb el lleure a l’aire lliure de manera molt eficient.

El màxim aprofitament de la llum natural,  l’accés directe a la natura i la utilització de fonts d’energia verda, són actius de l’espaiguasch generen un entorn empresarial amb un gran potencial de sostenibilitat que busquen el respecte mediambiental.

***

ENERGIA SOSTENIBLE

La utilització de fonts d’energia renovables per mitjà de plaques solars fotovoltaiques instal·lades a les cobertes dels edificis de l’espaiguasch aporten un 30% del consum propi del complex empresarial.

La reutilització del patrimoni industrial i el paisatge converteixen a l’espaiguasch en un emplaçament exclusiu a on les empreses poden proporcionar una experiència única als seus treballadors.

El màxim aprofitament de la llum natural,  l’accés directe a la natura i la utilització de fonts d’energia verda, són actius de l’espaiguasch generen un entorn empresarial sostenible que garanteix el respecte mediambiental.

 

INICIEM ALGUNA COSA NOVA!

SOM SOSTENIBLES NATURALMENT

VINE A COMPARTIR-HO AMB NOSALTRES!